Nem értek a számítógépekhez!

Amikor a legutóbbi alkalommal számítógép vásárlásra adtam a fejem, gondoltam, az interneten találom majd meg a legjobb típust és árat. El is kezdtem válogatni a rengeteg elém táruló ajánlat közül.

Pár hét böngészés után szembesültem vele, hogy fogalmam sincsen, mik azok a bitek, byte-ok meg gigahertzek. Rá kellett jönnöm, hogy segítség kell!

Elmentem hát egy műszaki áruházláncba, ahol nagyon jól hangzó ajánlatot hirdettek. Gondoltam, ott majd biztosan a segítségemre lesznek. Ám sajnos az eladók a kiállított gépek információs táblájának felolvasásán túl nem nagyon tudtak másban segíteni. Na, így sem jutottam közelebb a megoldáshoz!

Egy ismerősöm tanácsára aztán elmentem egy szaküzletbe. Kissé félve álltam már a dolgokhoz, és az értékesítő kérdezősködését sem tudtam mire vélni. Kérdezte, szoktam-e fényképezni, filmet nézni, és hogy mennyit internetezem. Otthon ülök a gép elé, vagy magammal viszem máshova is? Már-már kezdtem megelégelni a faggatózást, amikor elém tett egy laptop-ot, és tájékoztatott , hogy még milyen programokra volna szükségem. A kikalkulált ár először kicsit borsosnak tűnt, de ha az áruházlánc ajánlatához még hozzáadtam a nekem szükséges kiegészítőket és programokat, már kifejezetten kedvezővé vált.  Megkaptam hát azt az összeállítást, ami az igényeimnek a legmegfelelőbb, sőt olyan paraméterekkel is rendelkezik, amikről nem is tudtam, hogy szükségem van rájuk!

Miért is mesélem el ezt a történetet?

A számítógép vásárláshoz hasonlóan a szemüvegvétel sem egyszerű dolog. Nem 1 liter tejet veszünk le a polcról. Mi, a Bagoly Optikában, a kérdéseinkkel segítünk megtalálni a legjobb megoldáshoz vezető utat. Ebben az elszemélytelenedő világban a személyes kapcsolat útján történő vásárlás élményét nyújtjuk. Innen ered szlogenünk is: Látás…Élmény!

A vásárlás élményén túl a látás is élménnyé válhat – elég,  ha egy naplemente látványára gondolunk. Vagy csupán az éles kép nyújt élményt a nagymama számára, amikor az unokája anyák napi műsorát látja? És nem okozza-e elégedettség érzését, mikor a boltban nem kell megkérdezni az élelmiszer lejárati dátumát egy idegentől?

A látás szerintünk jóval több az éles képnél!

Lépjen kapcsolatba velünk, és fedezze fel Ön is, hogy

a LÁTÁS…ÉLMÉNY!